Om Load Up North

Load Up North är en mötesplats för entreprenadbranschen i Norrland med stort fokus på entreprenadmaskiner, transport, väg & anläggning samt gruva ovan jord, samt med tillhörande service & eftermarknad.

Här kan våra utställare visa upp sina produkter och besökarna får möjlighet att provköra det som finns på marknaden. Det är också ett tillfälle för människorna som verkar inom branscherna att träffas och knyta nya kontakter.

Vi har alltid en kunskaps del med för branschen intressanta föreläsare och aktuella teman. Att lyfta rekryteringsfrågan för branschen är också något som vi håller som viktigt inslag på mässan.

Load Up North är den enda mässan i sitt slag norr om Stockholm. Det här är en mässa för goda affärer och nätverkande i en het region.

Vi arbetar med starka samarbetspartners och växer varje år med flera köpkraftiga besökare till mässan.

Vem hittar du på mässan?

Till Load Up North kommer du för att ta del av senaste tekniken, senaste modellerna, hitta reservdelar och inte minst testköra maskinerna på plats.

På mässan har vi en omtalad trevlig och familjär stämning mellan utställare och besökare. Här trivs man och nätverkar!

Utställare

Mässan är en viktig mötesplats för maskin- och lastbilstillverkare, underleverantörer, beställare och andra aktörer. För att skapa rätt dynamik och affärsmöjligheter är mässan består av fem attraktiva branschområden. Entreprenadmaskiner, Transporter, Väg & Anläggning, gruva ovan jord samt tillhörande Service & Eftermarknad.

Utställarmålgrupper

Tillverkare av maskiner, redskap, skopor och tillbehör, lastbilar, arbetsfordon och släpvagnar samt allt inom service och eftermarknad. Transportörer och branschorganisationer. Arbetskläder och skyddsutrustning, teknisk utrustning, kommuner, näringslivsutvecklare, finans- och försäkringsbranschen, rekryteringsföretag, utbildare med flera. Här hittar du bland annat maskiner och redskap för exempelvis byggen, rivning, eller godshantering. Olika typer av arbetsfordon, släpvagnar och tillbehör till system- och logistiklösningar. Allt som gäller markarbeten och vägunderhåll, som maskiner, vibratorer, mätutrustning och säkerhet.

Rekrytering

Tillsammans med utbildare, företag och branschorganisationer lockar vi årligen studerande ungdomar, studerande vuxna och de som är arbetssökande eller vill byta karriär till någon av våra branschområden. Tillsammans med er utställare tar vi ansvar för rektyteringsfrågan.

Besökare

Vi vänder oss till dig som på något sätt i din yrkesroll arbetar med eller har intresse av entreprenadmaskiner, lastbilar, arbetsfordon med alla dess tillbehör och service. För dig som jobbar inom industrin eller gruva ovan jord finns här mycket intressant.

Mässan har på kort tid tagit en naturlig plats som branschens mötesplats i norra Sverige.

Vi som kommer hit är:
Företagsledare, chefer, inköpare, HR, och anställda inom entreprenadbranschen, väg & anläggning samt gruva och industri. Park och kyrkogård, försvaret, kommun och offentlig sektor med flera.

Boka din monter redan idag!

Har du en nyhet du vill släppa eller en helt ny produkt att lansera? Då är Load Up North den perfekta platsen. Via våra kanaler får du även hjälp att nå ut till både allmänhet och media. Kontakta oss redan idag, mässan bokas fort upp!

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så skickar vi dig information om när vi har programnyheter, släpper fribiljetter och mycket mera.

oops!

Sidan håller just nu på att byggas. Kontakta oss om det uppstår något problem.

info@nolia.se