Marknadsför din medverkan

Tillsammans lockar vi den perfekta gruppen besökare till mässan. Hjälp oss att tala om för dina kunder att de kan träffa dig på mässan! Läs mer nedan. 

Engagera i sociala medier

I marknadsföringen av Load Up North på vår Facebook Sida

vill vi involvera och presentera er utställare. Vi vill att besökarna redan innan mässan startar ska få lära känna er utställare lite bättre, samt att ert företag ska få möjlighet att synas och marknadsföras inför mässtart. Detta kommer vi att göra i videoformat då det är ett mycket effektivt sätt att nå ut i sociala medier samt för att bygga relationer utställare och besökare emellan. Att vara med och synas i våra kanaler på detta sätt är helt kostnadsfritt och ett samarbete vi vill göra tillsammans med er. Kraften i sociala medier är också att göra saker tillsammans – och därför vill vi också uppmuntra er att återanvända detta material även i era egna kanaler för att ni även ska nå ut till ert befintliga nätverk. 

Instruktioner

Instruktioner
Spela in ett kort filmklipp på 15-60 sek (viktigt att ej överskrida denna tid!) i stående format där du/ni pratar direkt till mässbesökarna och berättar att ni ska vara med på Load Up North. Börjar med att säga vad du/ni heter och vilket företag ni representerar (T.ex. ”Hej – Lotta från ”företagets namn” här…”). Berätta sedan kortfattat om ert företag så att besökarna snabbt får lära känna er – ni kan t.ex. ge exempel på vad besökarna kommer att få se/möta i just eran monter på Load Up North.

Filmen får gärna spelas in i er arbetsmiljö och ha en ”mitt i vardagen”-känsla. Att filma med telefonen fungerar därmed utmärkt (kom ihåg att filma i stående format). Om möjligt – försök att filma när det är ljust ute/i lokalen för bästa videokvalitet. 

(Obs! Vi vill att det är personer med i bild som pratar – filmer med endast bilder & text kommer inte att publiceras.)

Checklista att skicka in:

  • Filmen (stående 15-60 sek) 1080x1920px
  • Länk till er Facebooksida

Skicka in er film

Vi önskar få in er film så snart som möjligt för att vi ska kunna planera och publicera så många som möjligt fram till mässans start. Sista inlämningsdatum är fredag 31 maj eftersom vi måste hinna planera och schemalägga klart innan semestern.

Filmen kommer att publiceras på vår Facebook. Om ni finns på denna plattform vill vi självklart tagga er så att besökarna kan kika in på er facebooksida också – skicka därför även med länk till denna (t.ex. i ett worddokument).  

Obs! Sista inlämningsdatum är fredag 31 maj.

Se här några exempel från Load Up North 2023:

Material till era egna kanaler

Bild att posta på sociala medier, t.ex Facebook, Instagram eller LinkedIn. Klicka på bilden för att ladda ner. 

Annonsera i mässmagasinet

Vi är stolta över att presentera den officiella mässtidningen i samarbete med den välrenommerade branschtidningen Åkeri & Entreprenad. Med en upplaga på hela 15 000 exemplar, varav 13 000 direkt ut till Åkeri & Entreprenads adressregister och andra betydelsefulla samarbetspartners, når vi en bred och engagerad publik i det geografiska området från Sundsvall och norrut.

Vårt mässmagasin är också tillgängligt i mässans entréer under hela evenemanget, vilket även ger dig en möjlighet att nå ut till mässbesökare och potentiella kunder på plats.

Producerat av företaget Boarpsdalen Media AB, garanterar vi högkvalitativt innehåll och en professionell presentation av din annons. För alla dina frågor kring annonsering är vår dedikerade säljare, Tommy Flodberg, redo att hjälpa dig. Tveka inte att kontakta Tommy på tommy.flodberg@svenskamedia.se eller ring +46 (0)76-492 87 34.

Utforska våra annonspriser och se vilka annonsformat  vi erbjuder för att maximera din exponering och framgång på mässan! Skynda dig, platserna är begränsade och eftertraktade!

2023 års mässmagasin

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så skickar vi dig information om när vi har programnyheter, släpper fribiljetter och mycket mera.

oops!

Sidan håller just nu på att byggas. Kontakta oss om det uppstår något problem.

info@nolia.se