Hos oss är det enkelt att snygga till din monter! Glöm krånglig nedpackning och frakt – med vår hyrservice är din monter redo att imponera när du kommer och enkel att lämna när mässan är över.

Från elström till funktionella möbler och allt däremellan, vi har allt du behöver för att skapa den perfekta montern. Med vår professionella service kan du fokusera på att göra affärer medan vi tar hand om all logistik åt dig.

Och när det gäller tältet till din monter, behöver du inte fundera på vem som ska bygga upp och ner det. Eller hur det ska rymmas i din packning. Boka ditt tält i vår webshop, ladda ner en tältskiss, och berätta hur du vill ha det, så fixar vi resten!

Vi vill göra det så smidigt som möjligt för dig att förbereda din monter inför mässan. Och vi vill gärna ge dig ett litet tips: Om du gör din beställning före midsommar kan du dra nytta av våra nuvarande priser och det breda utbudet. 

Men kom ihåg att från och med den 21 juni kommer vi att genomföra en prisjustering med +25%. Så om du vill hålla dig till nuvarande priser är det bäst att agera innan dess.

Vi finns här för att hjälpa dig med allt du behöver för din monter. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill göra din beställning. Vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Kika in i vår WEBSHOP och gör din beställning!

För utställare

Boka MOnter

Nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev så får du veta när vi har programnyheter, släpper fribiljetter och mycket mera.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så skickar vi dig information om när vi har programnyheter, släpper fribiljetter och mycket mera.

oops!

Sidan håller just nu på att byggas. Kontakta oss om det uppstår något problem.

info@nolia.se