Det är hit branschen kommer när de ska samlas norr om Stockholm

Det är hit branschen kommer när de ska samlas norr om Stockholm. Vi vänder oss till alla som verkar inom gruvnäringen ovan jord, väg och anläggning samt jord och skog samt rekryteringen till dessa branscher. Vår uppgift är att se till att ge de bästa förutsättningarna att arbeta professionellt och personligt genom att själva agera professionellt och personligt. Hos oss gömmer sig ingen.

2015 var extremt. Skyfall gjorde mässområdet till en swimmingpool och om inte alla samarbetat hade det inte gått. Jag tänker tillbaka på den tiden med ordspråket "i nöden prövas vännen" i huvudet. För oss är inte utställare ett anonymt namn på en lista, det är en samling personer som vi vill ge de bästa förutsättningarna att lyckas. Därför gömmer vi oss inte, även om himlen öppnar sig.

"Norra Sverige är stort till ytan och kan därför vara både tidskrävande och kostsamt att bearbeta. Load Up North samlar på ett unikt sätt ett stort antal kunder från en och samma region vilket tydligt underlättar vårt försäljningsarbete."

Med det i ryggen tar vi i år nya tag för att utveckla denna mötesplats för entreprenadbranschen i Norrland med fokus på entreprenadmaskiner, transport och rekrytering, väg och anläggning samt jord och skog.

 

Välkommen!  

Team Load Up North

Boden Arena

30 augusti - 1 september 2018

Boka monter

Fyra bra anledningar att besöka mässan

200

Utställare

No 1

Enda mässan av sitt slag norr om Stockholm

Referenser

Flest slutförda affärer per besökare än någon annan mässa.

5 Affärsområden

Entreprenadmaskiner, Transport, Jord & Skog, Rekrytering, Väg & Anläggning.

Mer information