Målgrupper utställare

Mässan är en viktig mötesplats för maskin- och lastbilstillverkare, underleverantörer, beställare och andra aktörer. För att skapa rätt dynamik och affärsmöjligheter är mässan indelad i fem attraktiva branschområden. Entreprenadmaskiner, Transporter, Väg & Anläggning, gruva ovan jord samt tillhörande Service & Eftermarknad.

De besökare du möter på mässan kommer främst från hela övre Norrlands gruv- entreprenad- och industriföretag men även från andra delar av hela Sverige och du träffar människor som på något sätt arbetar med eller har ett intresse av branschen. Ett gyllene tillfälle att nätverka och utöka ditt kontaktnät.

Utställarmålgrupper
Tillverkare av maskiner, redskap, skopor och tillbehör, lastbilar, arbetsfordon och släpvagnar samt allt inom service och eftermarknad. Transportörer och branschorganisationer. Arbetskläder och skyddsutrustning, teknisk utrustning, kommuner, näringslivsutvecklare, finans- och försäkringsbranschen, rekryteringsföretag, utbildare med flera. Här hittar du bland annat maskiner och redskap för exempelvis byggen, rivning, eller godshantering. Olika typer av arbetsfordon, släpvagnar och tillbehör till system- och logistiklösningar. Allt som gäller markarbeten och vägunderhåll, som maskiner, vibratorer, mätutrustning och säkerhet.

Rekrytering
Tillsammans med utbildare, företag och branschorganisationer lockar vi årligen studerande ungdomar, studerande vuxna och de som är arbetssökande eller vill byta karriär till någon av våra branschområden. Tillsammans med er utställare tar vi ansvar för rektyteringsfrågan.

Facebook

Boka din monter redan idag!

Har du en nyhet du vill släppa eller en helt ny produkt att lansera? Då är Load Up North den perfekta platsen. Via våra kanaler får du även hjälp att nå ut till både allmänhet och media. Boka din monter redan idag!

För utställare

Boka MOnter

Nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev så får du veta när vi har programnyheter, släpper fribiljetter och mycket mera.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så skickar vi dig information om när vi har programnyheter, släpper fribiljetter och mycket mera.

oops!

Sidan håller just nu på att byggas. Kontakta oss om det uppstår något problem.

info@nolia.se