2 Installera pixelbaskod Pixelbaskoden spårar aktivitet på din webbplats och utgör en bas för att mäta specifika händelser. Kopiera baskoden nedan och klistra in den mellan header-taggarna på varje sida på din webbplats:


Om Truck Meet

Load Up North har de senaste åren haft med Erik Lundmans Mercedes-Benz Actros liftdumperbil ”Saunaliner” på mässan. Lastbilen är genomgående motivmålad med innehåll från TV-serien och filmen ”Pistvakt” väcker alltid uppseende, men nu vill vi – tillsammans med Erik Lundmans expertkunskap – skapa ett av Nordens bästa Truck Meet.
Truck Meet på Load Up North kommer att vara öppet för både stylade bilar och rena bruksbilar. Intresset för att delta är redan stort, men vi kommer att gå ut med en bred inbjudan som kommer att locka hit bilar från hela landet, men förhoppningsvisa också från övriga länder i Norden.
För att göra det enkelt att delta kommer det att finnas tillgång till dusch och toalett, goda möjligheter att äta och bra boenden i närheten av det Truck Meet vi anordnar.

Kontaktpersoner

Anne- Lene Andersson

Projektsäljare

+46 (0)911 649 32
+46 (0)70 600 98 84
annelene@nolia.se