Om Truck Meet

Load Up North har de senaste åren haft med Erik Lundmans Mercedes-Benz Actros liftdumperbil ”Saunaliner” på mässan. Lastbilen är genomgående motivmålad med innehåll från TV-serien och filmen ”Pistvakt” och väcker alltid uppseende, nu vill vi – tillsammans med Erik Lundmans expertkunskap – skapa ett av Nordens bästa Truck Meet.

Truck Meet på Load Up North kommer att vara öppet för både stylade bilar och rena bruksbilar. Intresset för att delta är redan stort, och vi kommer att gå ut med en bred inbjudan för att attrahera bilar från hela Sverige och förhoppningsvis också från övriga nordiska länder.

Bilarna anländer till området och ställs iordning under torsdag den 30 augusti. Fredag och lördag pågår tävlingar och aktiviteter. Vi planerar för en lastbilskortege torsdagkväll genom centrala Boden för de som är intresserade, notera intresse vid anmälan. Kostnaden på 200 kr inkl. moms (160 kr exkl.moms) per anmäld bil, betalas med kort direkt vid bokning.

För att göra det enkelt att delta kommer det att finnas tillgång till dusch och toalett, möjligheter att äta och olika boendemöjligheter i anslutning till mässan & Truck Meet.

Kontaktpersoner