Info Truck Meet-utställare

Information för dig som är eller vill bli utställare på Load Up Norths Truck Meet. Vill du skriva ut informationen har vi samlat den i en PDF-fil för dig så att du kan delge alla som jobbar i ditt team.

A-Ö

Skriv ut A-Ö

Här hittar du en pdf-version av informationen som du kan behöva inför ditt deltagande. Skriv ut och delge samtliga berörda. 
Skriv ut komplett information (pdf) 

Adress

ADRESS Boden Arena, Load Up North, Flygfältsvägen 31, 961 43 Boden

Bevakning

BEVAKNING av mässområdet sker från mässans inflyttning tisdag den 28 augusti kl.19.00 till och med måndag den 3 september kl 07.00. Dygnet runt, utan att mässan därmed ansvarar för utställarnas tillhörigheter (se FÖRSÄKRINGAR).

Biljetter till kunder

BILJETTER Fritt antal inbjudningskort ingår i ert deltagande, nyttja dem för att bjuda in kunder! Du väljer själv om du vill bjuda dina kunder på en pappersbiljett att dela ut eller bjuda in dem till mässan med fribiljett som de hämtar på mässans hemsida.

Pappersbiljett = Bokas via noliashop. Dessa får ni skickade av oss per post med start under April månad. Du kan dela ut dem i butik eller vid kundkontakter. Kunden behöver inte registrera sig i förväg

E-biljett= Hänvisa dina kunder till att hämta ut en fribiljett på mässans hemsida. Kunden förregistrerar sig på mässans hemsida och får biljetten i sin mail. Öppen för alla utan kod att göra detta. Mässan får ett kundregister som gör att vi kan bjuda in besökare nästa år igen samt göra utvärderingsenkäter mot dem.

Har du önskemål om egen kampanjkod och register, hör då av dig till anette.westerlund@nolia.se så hjälper hon dig med detta.

Besökare utan biljett måste betala entré vid kassorna.

Bilparkering

BILPARKERING för utställare finns på anvisad plats på mässområdet. Parkeringen är gratis under mässdagarna.  Kortet ska vara fullständigt ifyllt och uppsatt på bilens vindruta för att gälla.  När mässan är öppen för allmänheten är all biltrafik och bilparkering på området förbjuden.

Boende

BOENDE Nyhet - område för ställplats i anslutning till Truck Meet området. Du som är tävlande ekipage på Truck Meet  och önskar bo i din lastbil kan göra det inne på utställningsområdet. Uppställningsplats för ”boende på hjul” kommer att finnas i direkt anslutning till mässområdet/Truck Meet, gångavstånd. Toalettvagn men ej servicehus/dusch finns på uppställningsområdet.

Hotell Bodensia är annars vårt officiella utställarhotell. På det hotellet har ni som utställare specialpris. För er som bor på något av hotellen i Luleå har vi ordnat en mässfestbuss t & r torsdagkväll när mässfesten går på Western Farm i Boden. Se mer förslag på boende, priser och kampanjkoder här.

Dusch

DUSCH finns inne på Boden Arena, öppet kl 07.30-22.30 på fredag och 9-16 lördag

El och gasol

ELUTRUSTNING Det är viktigt att man som utställare har en elutrustning som är felfri. Tänk speciellt på följande:

– Utomhusmontrar ska ha material som är avsedda för utomhusbruk.

– Kabelvindor ska användas enligt tillverkarens anvisningar och får inte placeras liggande med uttagen uppåt.

– Skarvuttag och uttagslister ska ha rätt skyddsklass och ha pet-skydd.

– Skarvuttag och uttagslister ska placeras så att de inte hamnar i vatten.

– Belysning/belysningsslingor ska vara hela och kabeln får inte dras ut ur dragavlastningen.

Källa: Elsäkerhetsverket.

GASOL Reglerna för hantering av komprimerade gaser till exempel gasol har skärpts eftersom läckande gasol är en potentiell säkerhetsrisk. Kontakta Boden Kommuns brandförsvar om du har frågor kring din gasolhantering.

 

Entrépriser

ENTRÉPRISER Vuxna 100 kr, ungdom 13-17 år 40 kr och barn 0-12 år gratis (i målsmans sällskap).
Minimiålder för att gå på mässan utan målsman är 16 år pga säkerhetsskäl.

Entréavgift gäller om man kommer till entrén utan fribiljett med sig.

Kom ihåg att du som utställare har fria inbjudningskort att dela ut till dina kundregister. Nyttja dem!
Finns både som pappersbiljett och fritt för vem som helst att registrera sig för E-biljett på mässans hemsida.

 

 

Fest torsdag Western Farm

MÄSSFEST WESTERN FARM Torsdagkväll kör vi favoriten Western Farm igen - denna gång startar vi med westernshow utomhus!
Mingla, prata affärer eller slå klackarna i taket – huvudsaken du är där!

Gratisbussar t/r finns både från hotellen i Boden och i Luleå. Observera att du måste boka din plats!

För bokning av biljetter, buss, maila kontaktuppgifter och antal till monica.pettersson@nolia.se senast 17 augusti.

Luleå
Busstider Boden
Kl 18.30 Boden Camping (vidare mot hotel Nivå)
Kl 18.40 Hotell Bodensia  
Kl 18.50 Hotell Nivå

Busstider Luleå
Kl 18.15 Hotell Elite Stadshotellet
Kl 18.20 Clarion Sense
Kl 18.30 Best Western Hotell Savoy
Kl 18.40 Hotell Scandic

Samtliga bussar avgår från Western Farm kl 23.30 tillbaka till hotellen.

 

Fest fredag, pubkväll

PUBKVÄLL TRUCK MEET Här samlas utställare från både mäss- och Truck Meet-området i gemensam skön After Mäss-stämning. Vi öppnar när mässan stänger kl 17 så kom som du är med dina mäsströtta ben, ät en bit mat och umgås med oss. Här kan du också ta chansen att se alla coola bilar!

 

Från kl. 17 serveras Texas No Bean Chili med Muurikafräst potatis, nachochips, grönsallad och creme fraiche. Riktigt bra underhållning utlovas också!

Pris 150:- inkl moms. Biljetter till pubkvällen köper du under mässveckan direkt från restaurangen på Truck Meet området. De har också öl och vinrättigheter.

Datum: Fredag 31 aug kl: 17.00-23.00
Plats: Restaurangtältet, Truck Meet-området

 

 

Försäkringar

FÖRSÄKRINGAR Nolia fritar sig från allt ansvar för den skada som i samband med mässan kan vållas av utställaren eller dennes personal eller deras tillhörigheter, samt likaledes för den skada som kan åsamkas utställaren och dennes personal eller deras tillhörigheter. Vi rekommenderar er att teckna försäkring i ert försäkringsbolag.

 

Inflyttning

INFLYTTNING Förare anmäler sin ankomst i informationstältet i anslutning till Truck Meet-området, där ni får utställarkort. 

Truck Meet - öppettider för deltagare

Torsdag 30 augusti     09-17 samt 19 - 21 Ankomstregistrering (paus 17-19 för kortegen)
Fredag 31 augusti       10 - 17 för allmänheten. Kl 17-23, fest endast för deltagare Truck Meet och mässans utställare
Lördag 1 september     10-16

 

 

Kvalitetsvärdar

KVALITETSVÄRDAR Monica Pettersson och Bo Sandström är kvalitetsvärdar för Truck Meet och finns på området för att bistå er med eventuella frågor. 

Monica Pettersson
0730-880 330

Bo Sandström
070-544 48 78

 

 

Mat & Dryck

RESTAURANGER Det finns ett flertal café och matställen på området.
Mässfest arrangeras torsdagskväll på Western Farm och i Truck Meet-tältet på fredag. Läs mer under rubriken mässfester.

 

Nolia AB:s bokningsvillkor

Anmälan
Anmälan är bindande för utställaren tills den antagits eller avböjts av Nolia. Bindande avtal träffas det datum då order-/bokningsbekräftelse skickas till utställaren.

Annullering
Utställaren äger rätt att frånträda avtalet, men endast skriftligen och inom 14 dagar efter det att bindande avtal träffats. Sker ej sådan skriftlig anmälan inom denna tid är beställaren betalningsansvarig för hela anmälnings-/grundavgiften samt hyresbeloppet och ev bokad annons. Anmälnings-/grundavgiften tas ut med ett belopp som fastställts vid varje mässtillfälle. Anmälnings-/grundavgiften ska alltid betalas, även vid avhopp.

Betalningsvillkor
Hyresbelopp och eventuellt bokad annons ska betalas senast 2 månader före mässans start. Vid sen bokning ska fakturan vara betald innan mässans start. Alla övriga beställningar faktureras med 30 dagars betalningsvillkor. Vid varje faktureringstillfälle debiteras en faktureringsavgift + moms och om fakturan ej betalas i tid skickas påminnelse med en lagstadgad påminnelse-avgift på 50:-. Obetalda fakturor överlåts till Svea Inkasso som debiterar ränta och tillkommande avgifter.

Betalning
Nolia tar ej emot kontant betalning av fakturor. Kortbetalning kan göras mot en avgift på 1500:-.

Läs samtliga Nolia AB:s bokningsvillkor här

 

Press

PRESS Vi vill gärna lyfta fram nyheter, spännande ideér och aktiviteter som besökare och press kan möta på mässan. Därför har du möjlighet att maila in till oss pressreleaser som vi kan förmedla till våra kontakter med pressen. Pressansvarig är Erik Säfvenberg, 072-23 62 600, erik.safvenberg@nolia.se.

Städning

STÄDNING Sopbehållare finns uppställda, för allas trevnad hjälps vi åt att hålla snyggt på området.

Telefonnummer

TELEFONNUMMER Följande telefonnummer gäller under mässan:

Projektledare Bo Sandström                  070- 544 48 78
Kvalitetsvärd Anne-Lene Andersson       070- 600 98 84
Mässinformation Anette Westerlund       070-280 33 78
Tekniskt ansvarig/Jour Göran Forsman   070-631 25 12
Truck Meet Monica Pettersson                0730-880 330

Toaletter

TOALETTER finns på mässområdet samt i ordinarie byggnad. 

Tvätt och avspolning

Möjlighet att med hjälp av högtryckstvätt spola av med vatten (inga kemikalier) kommer finnas ca 100 m från Truck Meet-området. Boden Buss erbjuder möjlighet att nyttja deras garagetvätt på Pontonjärvägen 20C, dagtid torsdag 30/8 och fredag 31/8, 350 kr/tvätt och endast kontant betalning. Kontaktpersoner Boden Buss, Rolf Larsson 070-6276419 eller Marina Antonsson, 070-5595611.

Utflyttning

UTFLYTTNING får tidigast påbörjas lördag den 1 september kl 16.00. Utflyttning skall vara klar måndag den 3 september kl 12.00.

 

Utställar- och parkeringskort

UTSTÄLLAR- OCH PARKERINGSKORT torsdag 30 augusti anmäler Truck Meet-deltagare sin ankomst i informationstältet i anslutning till Truck Meet-området, där får ni ert utställarkort. Observera att det alltid krävs ett utställarkort för passage. För tider, se Öppethållande

 

 

 

Wifi

WIFI finns på området, säg till vid incheckning så får du inloggningsuppgifter. Observera att utrymmet är begränsat och täckningen är inte helt 100% över hela området.

 

Öppettider

TRUCK MEET

TIDER FÖR UTSTÄLLARE
Torsdag 30 augusti, ankomstregistrering 9-17 samt 19-21 (paus 17–19 för kortegen)
Fredag 31 augusti 10– 17 + 17-23 pubkväll för deltagare vid Truck Meet och mässans utställare
Lördag 1 september 10–16

ÖPPETTIDER - FÖR BESÖKARE
Fredag den 31 augusti 10:00 – 17:00
Lördag den 1 september 10:00 – 16:00