Utökar mässytan efter enormt intresse från utställare

Årets Load Up North har fyllt mässan med utställare i en så snabb takt att det gjorts ett hårt jobb att få loss ytterligare mässytor.
– Intresset är fantastiskt högt och nu har vi lyckats utöka mässan utomhus med 850 kvadratmeter. Även dessa ytor säljs nu i snabb takt, säger Bo Sandström, projektledare för Load Up North.

Mässan öppnar på Nolia i Umeå 29 augusti, men är redan fylld till bredden med utställare. För att ge så många utställare som möjligt plats att delta har mässområdet utökats.

– Vi har fått jobba fram ytterligare plats att ställa ut på eftersom intresset är så stort, säger Bo Sandström.

Av de 850 kvadratmeter som mässan nu utökas med har en hel del redan bokats berättar Anne-Lene Andersson, säljare på mässan.

– Att utställarna kände ett sug efter att vara med på årets mässa, kände jag av redan under förra årets Load Up North. Men det här är bara fantastiskt, säger hon.

Bo Sandström förklarar att mässan kommer att bli något utöver det vanliga.

– Alla som inte besökt Load Up Norths tidigare mässor har nu världens chans att ta del av det unika utbud av utställare som vi kan visa upp på mässan. För alla som varit på någon av våra tidigare mässor kommer det också att bli en upplevelse, det kan jag lova, säger Bo Sandström.