Högt bokningstryck: Swecon klar för nästa års mässa

Just nu är bokningstrycket stort från utställare inför nästa års mässa. En av de som återigen bokat plats är Swecon.
– Swecon siktar på att ha maskiner från Volvo Construction Equipment på plats, både statiskt och för provkörning, berättar de på sin hemsida.

Load Up North är en mötesplats för entreprenadbranschen i Norrland med fokus på entreprenadmaskiner, transport samt väg och anläggning.

– Det är ett fantastiskt intresse för att vara med på mässan, säger Anne-Lene Andersson, huvudsäljare på Load Up North.

Hon förklarar att mässan har en särskild ställning i branschen.

– Load Up North är Norrlands viktigaste mässa för entreprenad och transport och den enda mässan i sitt slag norr om Stockholm. Det här är mässan för goda affärer, ny kunskap och nätverkande. Vi arbetar med starka samarbetspartners och växer varje år med allt fler köpkraftiga besökare som kommer till mässan, säger Anne-Lene Andersson.

Swecons hemsida berättar de att de kommer till Load Up North och att "Load Up North är skapad som en mötesplats för att lättare kunna överskåda marknaden och träffa de leverantörer som är intresserade av att sälja sina produkter i norr".

De berättar vidare att de siktar på att ha maskiner från Volvo Construction Equipment på plats, både statiskt och för provkörning." Vi visar upp ett urval av Volvos breda produktprogram och tryggheten i att handla av Swecon."