Swecon kommer med helt ny maskin till mässan

 Det personliga mötet och möjlighet för besökare att provköra maskiner är viktiga delar i vad Swecon Anläggningsmaskiner ser som viktiga faktorer i sitt mässdeltagande.
– I år kommer vi dessutom med en helt ny maskin till mässan som kunderna får provköra, säger Marie Stenlund på Swecon.

I början av maj var Swecon Anläggningsmaskiner, som är auktoriserad återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige, på plats på mässområdet på Nolia i Umeå, där årets Load Up North hålls.

Marie Stenlund, ansvarig för utställningar och events hos Swecon tycker att det verkar vara ett bra upplägg på årets mässa.

– Det är spännande att mässan i år går i Umeå. Det gör att vi kanske kan möta en annan målgrupp än i Boden. Load Up North är den enda mässan i sitt slag i Norrland, därför är det självklart för oss att vara med, säger Marie Stenlund.

Hon tycker det är lika viktigt att få möta deras nuvarande kunder som de nya kontakter de kan skapa på mässan.

I år har besökarna möjlighet att testa en helt ny maskin, bandgrävaren EC60E. 

– Det är viktigt med demokörningen. Det är a och o att få möjlighet att få köra produkterna, anser Håkan Andersson, demonstratör på Swecon.

Swecon tycker att det är viktigt att vara med på mässor.

– Det går aldrig att ersätta en mässa med sociala medier, man vill känna och klämma på maskinerna, säger Henrik Olsson, marknadskommunikatör på Swecon.

– Den personliga kontakten är viktig, sammanfattar Marie Stenlund.