Var på plats där det händer

Load Up North är Sveriges intressantaste mötesplats för entreprenadmaskiner, transport och rekrytering, jord och skog samt väg och anläggning. Det är hit branschen kommer när de ska samlas norr om Stockholm.

Vår uppgift är att se till att ge de bästa förutsättningarna att arbeta professionellt och personligt genom att själva agera professionellt och personligt. Hos oss gömmer sig ingen.

En viktig sak är att vi har bra samarbetspartners inom alla våra fem affärsområden: entreprenadmaskiner, transport, rekrytering, väg och anläggning samt jord och skog.

Här kommer några av alla de positiva omdömen vi får om Load Up North.

Lars Rönnestrand på Engcon tycker att:

"Vi har haft ett bra utfall på mässan under alla år. Fler slutförda affärer per besökare än någon annan mässa."

Marie Stenlund på Swecon anläggningsmaskiner säger:

"Det är en styrka att vi 'stora' ställer upp tillsammans på en och samma mässa och visar vad vi kan erbjuda."

Mats Grönbech på Ströman Maskin i Kungälv, tycker att mässan har en närmast unik egenskap för den här branschen:

"Jag har inte förut, på någon mässa, varit med om att vi fått sälja våra produkter på plats. Det är i stort sett bara på Load Up North det händer. Vi har både fått sälja vingar och underbett på den här mässan, så det är roligt."

Med det i ryggen tar vi i år nya tag för att utveckla denna mötesplats. Här kan maskin och lastbilstillverkare visa upp sina produkter i sin monter eller våra demoytor, och besökarna får möjlighet att provköra det som finns på marknaden. Det är också ett tillfälle för människorna som verkar inom branscherna att träffas och knyta nya kontakter.

Under namnet Meet Up ingår även en kunskapsdel med för branschen intressanta föreläsare. Vi vänder oss till alla som verkar inom gruvnäringen ovan jord, väg och anläggning samt jord och skog.

Välkommen till Load Up North, hälsar

Anne-Lene Andersson 
Projektsäljare, Nolia AB
Office +46 (0)911 – 649 32    
Mobile +46 (0)70 600 98 84
annelene@nolia.se