Över två av tre platser fyllda till årets mässa

Antalet platser till årets mässa fylls på i snabb takt. Redan nu är över två tredjedelar av mässan fylld med utställare.
– Vi kommer att ordna plats till de flesta som vill vara med, men möjligheterna att välja var man vill stå blir allt färre, säger Anne-Lene Andersson, huvudsäljare på mässan. 

Just nu är bokningstrycket högt till mässans monterplatser. Redan nu är en stor del av mässans ytor bokade. Förra årets mässa i Umeå verkar ha gett mersmak hos många utställare. Men det är också flera nya utställare som bokat plats.

– Det är jätteroligt att intresset för att vara med är så stort. Dessutom är det allt fler som förstår mässans betydelse som den enda i sitt slag norr om Stockholm, säger Anne-Lene Andersson.

Hon berättar att Load Up North i år har en ny stor mässhall.

– Den är inte bara stor och fin, den är också den enda entrén in till Load Up North. Det gör att alla utställare i hallen har två chanser att locka varje besökare till just sin monter.

Anne-Lene förklarar också att arbetet med mässan går för högtryck, både vad gäller monterytor och programinnehåll.

– Vi har ett jättespännande program på gång som vi kommer att berätta mer om när det är klart. Men det kommer att vara intressant för både utställare och besökare att ta del av, säger hon och skickar med ett tips till alla som ännu inte bokat plats:

– Ju förr man bokar, desto större är chansen att vi kan ge en så bra plats som möjligt på mässan – så hör av dig så snart som möjligt!