Vad andra säger om oss

 


"Att delta som en samarbetspartner under Load Up North 2018 ser vi som en självklarhet  med den satsning som Nolia nu gör med Sveriges största utbildning/rekryteringsplattform under årets mässa i Boden. Att få visa upp skogen och skogsbruket som en del i satsningen tillsammans med de övriga aktörerna gör att vi tillsammans kan nå ut till många fler ungdomar och vuxna, alla besökare kan med detta upplägg få lära sig mer om våra basnäringar och samtidigt ta del av det utbildningsutbud som finns för att jobba inom skog, väg, entreprenad och gruva. Tillsammans kan vi göra satsningen på Load Up North 2018 till en riktigt bra upplevelse för alla besökare, så vi ser fram emot årets mässa från oss inom skogsnäringen"

Ulf Sandström, Skoglig Samverkan i Norrbotten


”Maskinentreprenörer är en framtidsbransch som behöver bra medarbetare! För att visa och berätta vad det innebär
att jobba som maskinförare är vi med på Load Up North. Vi är en aktiv framtidsbransch som behöver tekniskt kunniga och engagerade medarbetare. Med utbildning och intresse för arbete som maskinförare är det lätt att få jobb. Maskinentreprenörer är samhällsbyggare inom infrastruktur, vi syns när vi med stora maskiner utför
arbeten inom väg, järnväg, bostadsbyggande och gruvor.
Maskinentreprenörerna (ME) är bransch- och arbetsgivarorganisation för maskinentreprenörer. Med 3 900 medlemsföretag är vi en stark röst för branschen. ME företräder och stödjer medlemmarna och arbetar för branschens utveckling. Vi informera, engagerar, påverkar och utbildar.”

Anita Ifrig, Maskinentreprenörerna


”Load Up North är viktig för Engcon Sweden därför att vi får möjlighet att träffa våra kunder eller blivande kunder i norra delen av Sverige. Vi vill vara nära våra kunder och visa nyheter och vad som är på gång. Ett mål är givetvis att sälja in våra produkter. Vi har haft ett bra utfall på mässan under alla år. Fler slutförda affärer per besökare än någon annan mässa. Vi deltar på mässan för att träffa entreprenörer och för att kunna få deras syn på hur de anser att vi sköter oss från utveckling till eftermarknad. Vi tycker att det är bra besökare med ett stort intresse av branschen.”

Lars Rönnestrand, Säljchef, Engcon Sweden AB

”Vi tycker det är bra med en mässa i norr. Vi kommer närmare kunderna. Den riktar sig till våra kunder och förare som vi verkligen vill träffa och vi får möjligheten att göra det på Load Up North. Samt att även våra konkurrenter är med. Det är en styrka att vi ”stora” ställer upp tillsammans på en och samma mässa och visar vad vi kan erbjuda.”

Marie Stenlund, Ansvarig för utställnings och events Swecon Anläggningsmaskiner AB


För oss är det viktigt att ha ett bra samarbete med skolor och elever eftersom de är vår framtid, säger Pernilla Pelizzoli som är HR-konsult
på Swecon. Hon berättar också att eftersom Swecon finns över hela landet så finns möjligheten att byta anläggning om man av någon
anledning flyttar till en annan stad. Så även fast man flyttar så kan man ha kvar jobbet, men då på en annan anläggning.

Pernilla Pelizzoli, HR-konsult Swecon Anläggningsmaskiner AB