Presentationsfilm av och med utställare till Facebook

I marknadsföringen av Load Up North på vår facebooksida https://www.facebook.com/LOADUPNORTH vill vi involvera och presentera er utställare. Vi vill att besökarna redan innan mässan startar ska få lära känna er utställare lite bättre, samt att ert företag ska få möjlighet att synas och marknadsföras inför mässtart. Detta kommer vi att göra i videoformat då det är ett mycket effektivt sätt att nå ut i sociala medier samt för att bygga relationer utställare och besökare emellan. Att vara med och synas i våra kanaler på detta sätt är helt kostnadsfritt och ett samarbete vi vill göra tillsammans med er. Kraften i sociala medier är också att göra saker tillsammans - och därför vill vi också uppmuntra er att återanvända detta material även i era egna kanaler för att ni även ska nå ut till ert befintliga nätverk. 

Instruktioner
Spela in ett kort filmklipp på 15-60 sek (viktigt att ej överskrida denna tid!) i stående format där du/ni pratar direkt till mässbesökarna och berättar att ni ska vara med på Load Up North. Börjar med att säga vad du/ni heter och vilket företag ni representerar (T.ex. ”Hej – Lotta från ”företagets namn” här…”). Berätta sedan kortfattat om ert företag så att besökarna snabbt får lära känna er – ni kan t.ex. ge exempel på vad besökarna kommer att få se/möta i just eran monter på Load Up North.

Filmen får gärna spelas in i er arbetsmiljö och ha en ”mitt i vardagen”-känsla. Att filma med telefonen fungerar därmed utmärkt (kom ihåg att filma i stående format). Om möjligt – försök att filma när det är ljust ute/i lokalen för bästa videokvalitet. 

Skicka in er film
Vi kommer att presentera er utställare löpande med start omgående. Vi önskar därför att få in er film så snart som möjligt för att vi ska kunna planera och publicera så många som möjligt fram till mässans start. Sista inlämningsdatum är tisdag 16 maj!

Filmen kommer att publiceras på vår Facebook. Om ni finns på denna plattform vill vi självklart tagga er så att besökarna kan kika in på er facebooksida också – skicka därför även med länk till denna.  

Checklista att skicka in:
- Filmen (stående 15-60 sek) 1080x1920px
- Länk till er Facebooksida

Skicka in ert material här: https://www.dropbox.com/request/HJrrwSuaC1BSjfuB9uWo
Obs! Sista inlämningsdag är tisdag 16 maj!

Se här några exempel från Nolia Trädgård 2023
Film 1
Film 2
Film 3
Film 4