Om Load Up North

Load Up North är en mötesplats för entreprenadbranschen i Norrland med stort fokus på entreprenadmaskiner, transport, väg och anläggning samt jord och skog, men också service och eftermarknad.

Vi har alltid en kunskapsdel med för branschen intressanta föreläsare och aktuella teman. Vi vänder oss till alla som verkar inom gruvnäringen ovan jord, väg och anläggning samt jord och skog. Att lyfta rekryteringsfrågan för branschen är också något som vi håller som viktigt inslag på mässan.

Load Up North är den enda mässan i sitt slag norr om Stockholm. Det här är en mässa för goda affärer och nätverkande i en het region.

Vi arbetar med starka samarbetspartners och växer varje år med flera köpkraftiga besökare till mässan.

Mässan Load Up North arrangerades första gången 2013 i Boden vilket blev en omedelbar succé. 2014 och 2015 var Boden åter mässort. 2016 var första Load Up North i Västerbotten, Fällfors, Skellefteå. 2017 och 2018 var vi tillbaka i Boden igen och 2019 arrangerades mässan för första gången i Umeå, Västerbotten och intresset för regionen blev enormt. 2020 och 2021 ställdes mässan in på grund av pandemin.

Mässtörstande utställare och besökare gjorde arrangemanget i Boden 2022 till ett fantastiskt arrangemang. Intresset från utställare som har bokat in sig för 2023 i Boden är stort. Sen står Västerbotten på tur till 2024.

En stark mässa i en het och stark region där minst 1000 miljarder ska investeras kommande år.