Mat & Dryck

Restaurang Kummin - inomhushallen
Restaurang Kummin finns året om på noliaområdet och serverar mycket god daglig lunch samt catering. Nu inför mässan Load Up North finns de också i en pop-up restaurang i vår inomhushall.

I mässhallen serverar de en varm lunchbuffé med kaffe och liten kaka för 120 kr inkl moms. Vegetariska alternativ finns. De erbjuder också en take Away-låda om ni vill ta maten med till montern istället för 100 kr inkl moms. Dessutom finns kaffe och fikabröd. Öppettid samma som mässan. 

Vill du beställa förköpsbiljetter så gör det via info@kummin.nu  och då hämtas biljetterna ut i den ordinarie restaurangen. Eller på plats under mässdagarna, i deras restaurang i hallen.

O´Learys - utomhus 
Varm mat, fika eller varför inte en hamburgare och en öl? Stanna till i någon av O´Learys 3 olika serveringsmontrar som finns på olika ställen på vårt utomhusområde. Till utställare erbjuds också möjlighet till förbokade lunchbiljetter, kontakta Fredrik Johansson, fredrik.johansson@olearys.se, 070-330 17 28.

After Mäss - torsdagkväll träffas vi, äter god mat, minglar och provar lite olika aktiviteter,  på O´Learys restaurang i city. Mer info under fliken After Mäss.