Hyr utrustning

Hos oss kan du hyra stor del av utrustning till ditt mässdeltagande eller till ditt eget arrangemang. Vi har ett bra sortiment av standardutrustning men kan också ordna det mesta.

Klicka HÄR för att komma till vår webshop där du bokar el, möbler, mässfest, uställarkort mm.

Vi vill att det ska vara enkelt att delta på eller anordna en egen mötesplats. Därför har vi ett stort utbud av de möbler eller utrustning ni kan behöva. Det kan vara stolar, bord, mattor, ståbord, scenelement och mycket annat.

Det blir snabbt och enkelt för att beställa allt från en leverantör som dessutom har bra priser! Om du är osäker, ta kontakt med oss så tidigt som möjligt. Vi löser det mesta även under mässan, men det är mycket enklare att ge svar och hitta lösningar innan mässan börjar. Lägg din beställning i vår montershop, så finns allt på plats när mässan börjar.

Hyr tekniker och byggare
Vi kan även hyra ut personal som tillsammans med er ser till att all teknik fungerar så att förutsättningarna blir de allra bästa för ert deltagande.

Tre saker du bör tänka på:

  • Beställ el om du behöver det, det ingår inte automatiskt.
  • Gör din beställning i god tid. 
  • TÄLTBESTÄLLNING kan även det göras via vår montershop.
  • Prishöjning för tält och golv sker med 25% påslag från den 29 juni och 50% påslag från den 1 augusti. Samt på beställningar gällande el, möbler och övrigt sortiment 25%  från måndag 20 aug.

Har du frågor gällande godshantering eller byggtekniska frågor hänvisar vi er till Göran Forsman, kontaktuppgifter finner du nedan.

Klicka HÄR för att komma till vår webshop där du bokar el, möbler, mässfest, uställarkort mm.

Ladda ner blankett för placering av tält finner du HÄR.